Ya Allah, kemain lagi tajuknya pun. Bukan nak scam korang yang terang-terang tengah lapar tu. Port makan yang korang wajib try dekat Port Dickson, Negeri Sembilan. Serius ke nih?. Betul-betul bukan cubaan tau. Pencinta sambal berlado korang boleh cari dekat sini. Tak perlu stress nak buat sambal berlado sampai pedih-pedih mata lagi.

 

Kadang-kadang tekak nak rasa sambal berlado yang digaul dengan ikan goreng atau ayam goreng. Nak lagi best, bila makan dengan nasi panas-panas. Makan dengan sambal berlado ini memang boleh buat kita siap bertambah nasi.

Ikan Bawal Berlado

Ikan Talapia Berlado

Ikan Keli Berlado

Ikan Siakap Berlado

Ikan Mambong Berlado

Menu ini sinonim dengan negara yang bersempadan dengan Malaysia. Tak kiralah makan dengan apa pun baik nasi putih, nasi goreng pun nak makan dengan sambal berlado macam ini.

 

Rasa yang pedas mikmat pasti buat kita terus ketagih. Uishh! dah macam ketagih barang terlarang dah ni…hehehe…. Admin tak tahu macam mana rasa ketagih barang terlarang tu, cuma nak bagitahu makan sekali jer tak cukup. Begitulah perumpamaanyer. Tak tahu nak describe macam mana. Kalau tak dapat menu sambal berlado ini, memang tak lengkap menu tengah hari atau menu makan korang tu.

 

Tulis panjang-panjang lagi bertambah korang lapar kan. Boleh terus singgah ke TapaqKing Ikan Bakar. Berlokasi di Lot 224, Mukim Si Rusa, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan.

Selain layan menu hidangan dari TapaqKing Ikan Bakar, korang jangan lupa layan menu dari vendor-vendor kami. Semua menu tiptop habis (Ice Cream, Steamboat, Western, Oak-otak dan lain-lain).

Jangan lupa follow kami di:

Facebook: TapaqKingIkanBakar

Instagram: TapaqKing

Website: tapaqking.com 

Tiktok: @tapaqkingikanbakar

Korang nak tahu menu-menu baru dan info terkini dari kami, jangan segan silu untuk simpan nombor kedai kami dalam contact list telefon korang. Korang boleh WhatsApp atau hubungi kami untuk sebarang pertanyaan yang lebih lanjut : 011 6330 3644