Korang takkan tak ada  kenangan  ‘makan angin’ di Port Dickson? Tempat jatuh lagi di kenang , inikan pula tempat ‘bermain’ di atas jalan raya dengan geng-geng ride.

Confirm! banyak aksi korang pernah buat. Aksi bersaing sesama sendiri seperti superman, menundukkan badan yang konon boleh membuatkan motor bertambah kelajuan, potong angin, gitew!! Dan juga aksi cilok-mencilok sesama sendiri atau zig-zag.

Apa aksi yang korang selalu buat bila ride ke lokasi yang jauh?

Macam-macam aksi geng-geng ride lakukan untuk menghilangkan rasa kebosanan sepanjang melalui Lebuhraya Seremban-Port Dickson, di Port Dickson, Negeri Sembilan ini.

Korang yang ride ke Port Dickson jangan buat macam ni ye!  Hati- hati dalam perjalanan. Utamakan keselamatan anda, ingat-ingat yer bagi lelaki beras kita beli! Hahaha. Yang geng ride wanita pun perlu berhati-hati. Dah lelaki beli beras,  beras yang diorg beli tu bukan masak nasi putih jer, banyak resepi kita boleh buat. Sengaja tak nak tunjuk skill power tu lagi !

Bagi korang pernah melalui highway ini, confirm korang pun ada kenangan manis dan pahit yang tidak boleh dilupakan, terutamanya geng-geng ride. Hujan panas itu sudah pasti dilalui. Cuma kenangan tu akan tetap terpahat di hati masing-masing kan.

Memang tidak dinafikan Port Dickson, Negeri Sembilan sentiasa menjadi tumpuan ramai pengunjung pada hujung minggu. Pastinya ramai geng-geng khususnya akan mengambil kesempatan ini untuk berkumpul bersama-sama ahli kumpulan yang lain untuk berhujung minggu di sini.

Video penuh di Tik Tok Tapaqking Ikan Bakar

Korang yang dah ride jauh-jauh, boleh singgah ke TapaqKing Ikan bakar yang terletak di Batu 4, Port Dickson  sambil menghilangkan penat dan mengisi perut.

Jangan lupa follow kami di:

Facebook: TapaqKingIkanBakar

Instagram: TapaqKing

Website: tapaqking.com

Tiktok: @tapaqkingikanbakar

Korang juga hubungi kami sekiranya ingin buat sebarang event /gathering di TapaqKing dengan menghubungi kami di talian untuk sebarang pertanyaan yang lebih lanjut: 011 6330 3644